Forfatter Emne: Les Bleus - EM blog  (Læst 9210 gange)

Logged

-Benja-
Gæst

« Svar #31: 21 Jun 2008, 18:08 »

Ja Smiley Hvis jeg havde vundet min gruppe, kunne jeg have stødt ind i Holland. Så er ganske tilfreds med min anden plads Smiley
Logged

stimo92
Gæst

« Svar #32: 21 Jun 2008, 18:11 »

Grin ja så var det godt du tabte til tjekkerne:)
Logged

-Benja-
Gæst

Les Bleus - EM blog
« Svar #33: 21 Jun 2008, 20:26 »

Les Bleus

Det var nu tid til kvartfinalerne, Frankrig skulle møde Serbien. Det var en dejlig fredag aften, temperaturen var behagelig, det var et rigtig fodboldvejr. Der var god stemning både før og under kampen, både Frankrigs og Serbiens fans var mødt talstærkt op og skabte en fantastisk kulisse. Begge hold havde spillet nogle gode gruppekampe, Serbien vandt overraskende deres gruppe, ikke mange havde forventet det. Serbien er ligesom Rusland et landshold som er på vej til toppen, det serbiske hold råder over nogle klasse spillere. Nemanja Vidic, Nikola Zigic, Dejan Stankovic og Zdravko Kuzmanovic er bare nogle af deres spillere, og det er virkelig nogle profiler, de er alle profiler i deres respektive klubhold.
Men Frankrig råder os over nogle virkelig gode spillere, Thierry Henry, Franck Ribery, Florent Malouda, Patrick Viera osv.

Selve kampen var meget taktisk plaget, begge hold ville gerne foran, men heller ikke komme bagud. Kampens bedste spiller blev Lyon angriberen, Karim Benzema. Overraskende nok blev det Karim Benzema, han blev netop indskiftet i pausen og fik kun en halvleg på banen, men det var alligevel ham som løb med at blive kampens helt store profil. Benzema scorede nemlig kampens eneste mål, han rettede bolden af på et frispark fra Thierry Henry. Målet blev scoret i to minutters overtid, ikke fortjent men omvendt heller ikke ufortjent.

Frankrig skal nu op imod de forsvarende verdensmestre, Italien. Frankrig som i fjor tabte VM finalen til Italien, har nu mulighed for at få revanche.

God update  Thumbs Up
Jeg synes du skriver rigtig godt og du fanger mig med din måde at skrive på.
Godt med en pligtsejr over serberne, selvom det holdte hårdt.

« Svar #36: 21 Jun 2008, 23:34 »

God update, men skal du slå pastagnaskerne skal du nok forbedre spillet en smule! Tunge
Logged

-Benja-
Gæst

« Svar #37: 22 Jun 2008, 13:01 »

Les Bleus

Denne semifinale var gentagelse af den sidste VM finale, den stod mellem Frankrig og Italien. Begge hold var ikke kommet sovende til denne semifinale, men kun et hold kunne gå videre til den finalen. I kvartfinalen skulle Italien vinde over Spanien for at gå videre, de vandt efter en 3-1 sejr. Det var et rent drama, først bringer Fernando Torres spanierne på 1-0 efter blot syv minutter. Den føring hold til få minutter før pausen, Luca Toni udlignede til pauseresultatet 1-1. Men en fantastisk anden halvleg af italienerne og de vandt med 3-1, Andrea Pirlo og Marco Materezzi var mændende bag de to mål.

Kampen mellem Frankrig og Italien var meget spændende, begge hold ville gerne frem over stepperne og bringe sig foran. Men begge holds målmænd stod ganske godt, de lukkede godt af for skudende.
Gregory Coupet holdet kun målet rent indtil det 68 minut, det var Alessandro Del Piero som flot driblede forbi William Gallas og scorede sejrsmålet til 1-0 og Italien var nu klar til finalen mod Tjekkiet.