Andre Managerspil => Blogs => Emne startet af: Chamberlain15 07 Feb 2012, 17:36

Oprettet af: Chamberlain15 07 Feb 2012, 17:36

Name: John McGinlay
Date of Birth 08.04.64
Games for Bolton: 192
Goals for Bolton: 87
[/float]Efter at have opnået en 14. plads sidste sæson, blev Owen Coyle smidt på porten. Der var nu gået en måned, og indtil da havde assisterende manager, Sandy Stewart haft roret. Men det var nu fortid. Han vendte tilbage til rollen som assisterende manager, da klubben hentede den tidligere måltyv, John McGinlay, ind som midlertidig manager. Kontrakten holder en sæson. Det er al den tid McGinlay har til at overbevise bestyrelsen, om at han er den rette mand. På trods af hans manglende erfaring, så er fansene begejstrede over ansættelsen. På de 5 sæsoner han nåede i Bolton, var han en stor succes, og lidt af en fanfavorit. Hans popularitet blev ikke mindre, da han fik sig en Bolton tatovering. Han er også den tiende mest scorende spiller for Bolton, nogensinde. Sidst, men ikke mindst, blev han kåret til Boltons tredje største legende. Tiden skal dog vise, om han kan blive en ligeså stor succes som træner.

Allerede nu har han lovet aktivitet på transfermarkedet, da han mener at truppen er for tynd, og der skal mere kvalitet til. Han siger også at han er fan af at have mange muligheder, på alle positioner. Så der er ingen tvivl at der kommer masser af tilgange. Nogen skal jo også ud, men dette har han ikke rigtig fået kigget på. Spillernes pre-season skal nok afsløre hvem der skal ud, lyder det fra McGinlay.

Titel: Sv: 1; The Trotters
Oprettet af: Daniel Nordentoft 07 Feb 2012, 17:55
Fedt klubvalg og godt trænervalg også!

Også en fin indledning, og glæder mig til at se, hvad der sker på transferfronten.

Oprettet af: g00n 07 Feb 2012, 17:57
Hvis du ikke når minimum 100 updates, får du tæsk.

Oprettet af: Grün 07 Feb 2012, 18:01
Hvorfor så g00n? :P

Oprettet af: Chamberlain15 07 Feb 2012, 18:11
Tusind tak, bortset fra g00n. Skal lige siges at jeg spiller med en update, hvor januar transferskifterne er med!

Oprettet af: Highbury 07 Feb 2012, 18:12
Spændende klubvalg... Kigger bestemt med ;)

Oprettet af: Toby aka Lynge 07 Feb 2012, 18:45
Meget spændene klubvalg, jeg er med! ;)

Oprettet af: Chamberlain15 07 Feb 2012, 19:57

Overraskende stille silly season

I forhold til hvad McGinlay havde udtalt, så blev det et ret stille transfervindue. Seks spillere blev i alt hentet, mens 1 spillere smuttede helt fra klubben.

Kun to af disse seks spillere er over 22 år gamle. Kantspillerne Bakary Sako og Paul Anderson er ankommet, for den samlede sum af 19Mio DKK. Sako er venstrekant, mens Anderson er højrekant. De kan dog begge to spille i modsatte side, hvis det skulle være. Begge spillere kan se frem til en hård kamp om en plads i start 11'eren. På venstrekanten er der i forvejen Martin Petrov og Ryo Miyaichi, og på højrekanten har man Chris Eagles, og den langtidskadede Lee-Chung-Yong. Sidstnævnte når muligvis ikke at komme i aktion, i sæsonen 11/12.

Derudover kom der 4 unge spillere ind. To skotter og to skandinaver. De to centrale midtbanespillere Nick Ross, og Scott Robinson kom fra henholdsvis Inverness CT og Hearts. Begge klubber spiller i Skotlands bedste række. Tilsammen nåede de to spillere 57 kampe i den bedste skotske række. Udsigten til spilletid er meget svær, da Bolton i forvejen råder over spillere såsom Stuart Holden, Darren Pratley, og Mark Davies. Formationen bliver 4-1-2-2-1, med en defensiv midtbane, og to wings. Af de to centrale midtbanespillere i formationen, er kun en af dem ret offensiv. Derfor er der faktisk 5 spillere, der kæmper om en plads.

De to skandinaviske spillere der kom ind, er Ivo Pekalski og Thomas Delaney. Begge to kan agere på den defensivemidtbane. Sidstnævnte er kommet på en lejeaftale, sæsonen ud. Ivo Pekalski er svensker, og optrådte for Malmö inden hans skifte. Her er udsigten til spilletid også svær. Sean Davis og Fabrice Muamba kan også spille på den defensive midtbane, og da der kun bliver spillet med en af den slags, så er der lang vej for de to unge talenter.

Til sidst røg Richardo Gardner ud på en fri transfer, hvorefter han senere skiftede til Aberdeen i Skotland. 3 spillere blev sendt ud på lejeaftaler. Mark Connolly til Bristol Rovers, og Tope Obadeyi og Josh Vela, til Hartlepool.

Carling Cup 2. runde
vs. MK Dons 1-3[/float]Sæsonen var nu skudt i gang, og Bolton fik en meget rolig start. En sejr, en uafgjort, og et nederlag. Fire point. Det er vel godkendt, men dog ikke når man kigger på modstanderne.

Wigan ventede nemlig i den første kamp, hvor det blev til et 1-2 nederlag, på udebane. Wigan kom foran på et mål af Franco di Santo, men det holdte dog kun 2 minutter. Her udlignede kaptajnen, Kevin Davies. Et vidunderligt mål, efter flot sammenspil med Stuart Holden. 1-1 stod der også i halvlegen. Efter pausen kom Wigan hurtigt foran, på et mål fra Hugo Rodallega. Det var åbenbart et for hårdt slag, og Bolton tabte sæsonpræmieren. Rigtig skidt resultat. Wigan er et hold der skal slåes, hvis man vil være med hvor det er sjovt.

I den efterfølgende kamp kom Newcastle på besøg. Her blev det til en 2-0 sejr. Newcastle er formentlig et af de hold som man skal kæmpe med, til at slutte i den øverste halvdel af rækken. Tim Krul formåede at score selvmål tidligt i kampen. Efterfølgende valgte Bolton at køre den sikkert hjem. Newcastle var meget ufarlige, efter at Demba Ba måtte forlade banen med en skade. Til sidst blev sejren sikret, af indskiftede Paul Anderson.

Månedens sidste ligakamp var utrolig kedelig. Begge hold jagtede sejren, men alligevel havde de svært ved at score. Begge holds offensiv fungerede ikke. Derfor var det også to forsvarspillere, som scorede kampens eneste mål. Med 5 minutter tilbage scorede Zat Knight på et fantastisk hovedstød, efter et ligeså fantastisk hjørnespark, fra Chris Eagles. Det var dog desværre ikke nok. Russell Martin udlignede i to minutters overtid. Bolton kunne nu opsummere august måned, med 4 point på kontoen.

Bolton havde også en kamp i Carlig Cuppen, hvor lavere rangerede MK Dons ventede. Det var et reservespækket Bolton hold, som sikrede en 3-1 sejr, på udebane. Målscorerne var Marvin Sordell, Nick Ross, og Paul Anderson.

vs. Wigan 1-0
Stuart Holden[/float]September måned bød på samme pointhøst som august. En sejr, en uafgjort, og et nederlag. Igen kan man ikke være helt tilfreds, hvis man kigger på modstanderne.

Først kom ulvene på besøg, i en kamp hvor vi styrede begivenhederne fra start til slut. Utroligt at man ikke får 3 point ud af denne kamp. Wolves har 2 skud i kampen, og score alligevel en enkelt gang. Vi havde hele 12 skud. Det var dog kun Kevin Davies der formåede at få bolden over stregen, for os. Adam Hammill stod for ulvenes eneste mål i kampen.

Derefter ventede der to målfester. Den først foregik i London, hvor Q.P.R. tog imod os. Her var det et hat-trick fra vores højrewing, Chris Eagles, der sikrede sejren. Også 20-årige Marvin Sordell kom på tavlen. Sordell har man store forventninger til, og pt. er han da også 2. øverst i angrebs hierarkiet, foran bl.a Klasnic, N'Gog. Macheda og Anton Ferdinand scorede for hjemmeholdet.

I månedens sidste ligakamp ventede WBA, på udebane. Her blev man sendt hjem med et meget skuffende nederlag. WBA er altså et hold der skal slåes, hvis forventningerne skal opfyldes. Vi blev hjulpet i gang af et selvmål, og senere scorede Zat Knight. Det var dog ikke nok da Brunt, Cox, og Long sikrede sejren til hjemmeholdet. Meget skuffende.

Man formåede også at spille sig videre i Carling Cuppen. I 3. runde ventede Wigan, og det blev en kedelig kamp, der endte 0-0 efter 90 minutter. Vi havde lidt reserver med, bl.a Marcos Alonso, Tim Ream, og David N'Gog. Sidstenævnte blev dog skiftet ud i løbet af kampen. Ind kom Klasnic, og han bidrog med et rødt kort i den forlængede spilletid. Alligevel fik vi sejren, da Stuart Holden drønnede bolden ind, med fem minutter tilbage af den forlængede spilletid. I den efterfølgende runde venter Stoke, på Reebok Stadium.

vs. Stoke 1-2
Marvin Sordell[/float]Et point, og et mål. Det var alt hvad der blev præsteret i oktober måned. Et pokalexit fulgte desværre også med. Var McGinlay overhovedet den rette mand for Bolton?

Man kan dog også give kampgrogrammet skylden, for den lave pointhøst i oktober. At møde fire af de fem seriøse titeludfordre i træk, er uheldigt. Det startede også med et nederlag, da Manchester City gæstede Reebok Stadium. Taktikken var mere defensiv, hvilket gjorde at det kun blev et 0-1 nederlag. Kampens eneste mål sørgede Edin Dzeko for, 12 minutter før tid.

Derefter var det Arsenals tur, til at komme forbi Reebok Stadium. Her holdte Bolton dog ikke så længe. Der var blot spillet 6 minutter, da Gervinho omsatte en kontra mulighed til scoring. Arsenal pressede på for at øge føringen, men dette skete ikke. Jääskeläinen havde en fantastisk kamp, og blev også kåret til kampens spiller. Bolton havde 0 skud på mål i kampen.

Kevin Davies blev skadet i kampen mod Arsenal, og er derfor ude i 4 måneder. Nu er det så op til Marvin Sordell, Ivan Klasnic, og David N'Gog. Disse tre spillere skal score målene for Bolton, i Davies' fravær.

Månedens eneste point, kom i kampen mod Liverppol. Ivan Klasnic var valgt i startopstillingen. Marvin Sordell var henvist til bænken. Liverpool var klart bedre i kampen, men et lucky-punch reddede Bolton. Liverpool førte 0-1 i halvlegen, efter et mål fra Dirk Kuyt. Stuart Holden udlignede så, midt i 2. halvleg, på et utroligt langskud. Reebok Stadium brød ud i jubel. 20 minutter senere, var det ene point hjemme. Fin præstation fra Bolton, på trods af det kæmpe pres, Liverpool fik lagt.

Månedens eneste udekamp, var imod Chelsea på Stamford Bridge. Her havde Bolton aldrig nogensinde mulighed for point, og det blev også til endnu en kamp, med 0 skud indenfor målrammen. Klasnic startede også i denne kamp, men blev senere skiftet ud med David N'Gog. Han blev så skadet til sidst, hvilket gjorde at Bolton sluttede af med 10 mand. Torres og Malouda stod for scoringerne.

Man troede at måneden ikke kunne blive værre, men det blev den. Bolton røg ud af Carling Cuppen, i 4. runde. Det var Stoke, der sørgede for pokalexitet. Det var et reservespækket mandskab Bolton stillede med, hvor lejesvenden Tuncay Sanli, blev prøvet oppe foran. Det fik man intet ud af. Kort inde i 2. halvleg kom Marvin Sordell på banen. Han scorede også hjemmeholdets eneste mål. Walters og Fuller sørgede for en pibekoncert på Reebok Stadium, efter kampen. Things can only get better...

Titel: Sv: 5; The Trotters
Oprettet af: Daniel Nordentoft 08 Feb 2012, 20:38
Resultaterne ser ikke for gode ud, men bloggens niveau er rigtig fint i min optik.

Opsætningen er enkel og fin og det skriftlige niveau er ligeså.

Kan man få lov at se taktikken?

Oprettet af: Chamberlain15 08 Feb 2012, 20:55
Citat af: Daniel Nordentoft 08 Feb 2012, 20:38

Og tusind tak! :)

Oprettet af: mama99ai 08 Feb 2012, 21:04
Super ny blog - flot layout og interessant læsning. Enkel men imponerende opsætning.
100% godkendt  O0

Oprettet af: Chamberlain15 08 Feb 2012, 21:26
Citat af: mama99ai 08 Feb 2012, 21:04

Tusind tak til dig! Har tænkt meget over om min skrivestil er for kedelig, men regner med at tage mere stilling til det, når jeg er i takt med selve spillet :)

Titel: Sv: 7; The Trotters
Oprettet af: Chamberlain15 09 Feb 2012, 19:50

Forløsning!

vs. Man Utd 2-1
0-1 Ryan Giggs (45+4)
1-1 Martin Petrov (86)
1-2 Zat Knight (90+2)[/float]John McGinlay havde fået en elendig start på livet, som manager hos Bolton. Midt i oktober gæstede ærkerivalerne fra Manchester United, Reebok Stadium. Her skete der noget forunderligt.

Bolton havde ikke vundet over United siden d. 24 november 2007. Dengang hed manageren Gary Megson, og truppen indholdte spillere som, Kevin Nolan, Nicolas Anelka, og afdøde Gary Speed. Bolton vandt 1-0, med Anelka som helten. Inden da havde Bolton ikke slået United i omtrent 30 år. Meget er dog sket siden dengang.

Eftersom Ivan Klasnic ikke havde imponeret i de seneste kampe, var det unge Marvin Sordell som startede oppe i angrebet. Kampen startede med United som det styrende hold, og således var det hele 1. halvleg. Jääskeläinen havde endnu en fantastisk kamp, og holdte Bolton inde i kampen. Han kunne dog ikke gøre noget, da United lagde pres på Boltons højreside. Her kom bolden ind til Park Ji-Sung, som blev nedlagt af venstrebacken, Paul Robinson.  Clattenburg pegede på pletten, og Ryan Giggs sikrede en 1-0 føring til United. Få sekunder efter, blev der fløjtet til halvleg.

Det var tydeligvis et helt nyt Bolton mandskab, som mødte op til 2. halvleg. De fik faktisk presset United, og kom frem til nogle udmærket chancer. Dog havde man taget Marvin Sordell ud i halvlegen, da han rendte rundt med en småskade. Ind kom Ivan Klasnic. Han holdte dog kun i kort tid. Han blev skadet, og så blev man nød til at sætte Martin Petrov op i angrebet. Det blev en succes, da han udlignede med fire minutter igen. Det var en flot stikning fra Holden, som fandt Petrov. Nu kæmpede Bolton blot for at sikre det ene point. Men i 2 minutters overtid fik de et hjørnespark, og det blev sparket af Chris Eagles. David de Gea kom skidt ud af målet, og Zat Knight steg højest op, og headede bolden sikkert i kassen. 2-1 til Bolton, og fansene var i ekstase. Ikke mange øjeblikke senere blev kampen fløjtet af. Fansene og spillerne jublede, som hvis de havde vundet Premer League. McGinlay tog en glidetur hen af græsset, i sit jakkesæt. Denne sejr bliver sent glemt...

Titel: Sv: 6; The Trotters
Oprettet af: mama99ai 09 Feb 2012, 20:48
Klasse - tillykke - altid vigtigt at slå de store hold - og specielt Man Utd  ;)

Oprettet af: Chamberlain15 09 Feb 2012, 21:22
Citat af: mama99ai 09 Feb 2012, 20:48

Tusind, tusind, tusind tak! Er også selv meget stolt over resultatet ;)

vs. Tottenham 1-3
Martin Petrov[/float]November måned blev en fantastisk måned. Her blev det kun til sejre, i de tre kampe der blev spillet. December måned blev dog ikke noget specielt, på trods af en uforglemmelig sejr.

Første modstander i november måned, hed Blackburn. Her gik alt amok i 1. halvleg, mens 2. halvleg blev kedelig. Sean Davis bragte nemlig Bolton i front, tidligt i kampen. Det holdte dog ikke længe da nyindkøbet fra Blackburn, Aldo Duscher, udlignede. Igen, holdte det ikke længe. Zat Knight lossede bolden væk, og pludseligt havnede bolden hos en helt fri Klasnic, som sparkede bolden køligt forbi Robinson. 2. halvleg var ikke noget specielt. Dog fik Yakubu muligheden for at udligne, i 3 minutters overtid, på straffespark. Han ramte stolpen, og Reebok Stadium var i ekstase. Det var første ligasejr, siden sejren over Q.P.R. tilbage i september måned.

Den sidste kamp i november, var en hjemmekamp imod Swansea. Dette blev en kedelig kamp, hvor Swansea gjorde alt for bare at få et point. Muligheden var der også efter 1. halvleg, hvor der stod 0-0. Dog skulle der ikke gå langtid af 2. halvleg, før Marvin Sordell bragte Bolton i front. Dette holdte resten af kampen, og Bolton var nu oppe på deres tredje sejr i træk.

Efter den forløsende sejr over rivalerne fra Manchester United, var Bolton med i en sand målfest. De kom dog bagud hele to gange i kampen. Først var det ved Kenwyne Jones. Den føringen udlignede Bakary Sako, på flot vis. Han løb et solo løb fra midten, lavede så en et-to kombination med Klasnic, som så resulterede i et mål. Der gik dog ikke lang tid, før Robert Huth havde bragt Stoke foran igen. Endnu en gang indkasserede Bolton på et hjørnespark. David N'Gog fandt sig dog ikke i det, og udlignede kort før det blev fløjtet til halvleg. 2-2 stod der i pausen. Mange havde regnet med en ligeså spændende 2. halvleg. Men det blev det ikke. Først 20 minutter før tid, blev der scoret. Det var Marton Petrov, som netop var blevet skiftet ind. Den føringen holdte helt til de sidste minutter, hvor Peter Crouch så udlignede. Skuffende, men uafgjort var det mest fair resultat.

Oprettet af: Highbury 11 Feb 2012, 13:20
En god sejr over United ;)

Men hvordan ser ligastillingen ud??

Oprettet af: Chamberlain15 12 Feb 2012, 02:00
Citat af: Highbury 11 Feb 2012, 13:20

Er et godt stykke foran, i spillet. Så det er først aktuelt med ligastillinger, når første sæson er færdig. :)

Oprettet af: Highbury 12 Feb 2012, 03:47
Citat af: Chamberlain15 12 Feb 2012, 02:00

Okay, det ville bar li gi det sidste til bloggen... :)

Oprettet af: -Benja- 13 Feb 2012, 09:40
En ganske fin blog. Jeg følger med.

Lige en lille ting til update fem. Overskriften hedder "Fyreseddel på vej?" og så i bunden er der et billede af en jublende spiller - han skal da sættes  af :-)

Edit: Eller måske mig der er mandagstræt: "Things can only get better...  " Det du hentyder til med det jublende billede?

Oprettet af: Chamberlain15 13 Feb 2012, 12:20
Citat af: -Benja- 13 Feb 2012, 09:40

Billedet er af Stuart Holden, som scorede mod Liverpool. Måske jeg skulle have sat en tekst under billedet, så det var mere tydeligt. Men tak skal du ha' :)

vs. Brighton 1-0

[/float]Man forventede ikke at McGinlay ville spendere de helt store summer penge, i januar transfervinduet. Det gjorde han heller ikke. Der kom så til gengæld heller ikke nogen penge ind.

For den eneste spiller der ankom, var Serdar Gürler. Han spiller højrewing, og kommer fra Sochaux. Han blev hentet i de sidste minutter af transfermarkedet. Bolton fansene havde ellers ikke forventet noget, men de blev altså overrasket. Han kommer til at kæmpe med Chris Eagles og Paul Anderson. Dog har McGinlay allerede udtalt at han også kommer på tale hos reserverne. Det er tydeligt at han skal ses som en breddespiller, og ikke andet.

Ellers fik Bolton udlånt nogle unge spillere. Nick Ross og Scott Robinson kom begge to afsted til spanske Elche, som er Boltons samarbejdsklub. Begge spillere har haft det svært med spilletid, da Stuart Holden har været hele forrygende i den første halvdel af sæsonen. De er begge to nyligt skiftet til Bolton, eftersom de ankom i sommers. Til sammen har de indtil videre spillet 4 Premier League kampe, som bestemt ikke er noget man praler af.

Ellers har Robbie Blake og Tyrone Mears fået opsagt deres kontrakter. Blake havde spillet på reserveholdet hele efteråret, og var tydeligvis ikke en del McGinlays planer. Tyrone Mears havde været skadet hele efteråret, og blev ved med at få flere og flere småskader. Så derfor var en opsigelse af kontrakten, en helt optimal beslutning.

Til sidst har man sikret sig et stortalent, foran bl.a Manchester United. For Zakaria Labyad tiltræder nemlig som Bolton spiller, fra sommeren 2012. Bolton får ham endda gratis, eftersom hans kontrakt udløber der. Han havde ellers flirtet en del med Manchester United i pressen, men Bolton overhalede altså United, og sikrede sig dette stortalent. Der er mange forventninger til ham, så det bliver spændende at se, om han kan leve op til dem. Han kan både agere på den centrale midtbane, og som højrewing.

Oprettet af: mama99ai 14 Feb 2012, 13:01
Citat af: Chamberlain15 13 Feb 2012, 15:57

;D Det er ærlig snak - ingen penge at spendere, så der kommer ingen nye spillere ind.

Du får dog stadig point på kontoen i Premier League ser det ud til, så hvis de spillere du allerede har er gode nok til at sikre dig en top half placering eller bedre er det jo helt ok. Håber det lykkes at få en plads i Europa - enten via ligaen eller via cuppen.

Oprettet af: Chamberlain15 14 Feb 2012, 13:39
Citat af: mama99ai 14 Feb 2012, 13:01

Alt dette får du svar på i næste update! Tak for kommentaren :)

Titel: Sv: 8; The Trotters
Oprettet af: -Benja- 14 Feb 2012, 13:46
Jeg savner en ligastilling i dine updates. Jeg ved godt du er langt foran i spillet, men håber det kommer med fremover.

Oprettet af: Chamberlain15 14 Feb 2012, 14:03
Citat af: -Benja- 14 Feb 2012, 13:46

Jeg kan godt garantere at der kommer ligastillinger med i fremtiden. Efter næste update er jeg i takt med spillet, og det har jeg tænkt mig at blive ved med :)

vs. Cardiff 1-3[/float]

McGinlays første sæson som manager hos Bolton, er nu overstået. Han havde altså kun fået en 1-årige kontrakt, så nu var spørgsmålet om hans præstationer var nok til en forlængelse.

Man må i hvert fald sige at præstationerne i FA cuppen ikke var gode nok. Man nåede godt nok til 4. runde, men kigger man på den modstander man røg ud til, så er det ikke godt nok. Man skulle møde Cardiff på hjemmebane. Det var en gylden mulighed for at komme videre til 5. runde. Det skete bare ikke. Man tabte hele 1-3. Man kan godt diskutere om nederlaget var fortjent, men uanset hvad skal man kunne slå et Championship hold på hjemmebane. Mark Davies scorede Boltons eneste mål.

I Carling Cuppen røg man ud til Stoke. Det skete også i 4. runde, og igen på hjemmebane. Dengang blev det til et 1-2 nederlag. Igen kan man diskutere om det var fortjent, men det blev altså til et exit. Marvin Sordell scorede Boltons eneste mål i denne kamp. Nu var Boltons mulighed for europæisk fodbold væk, medmindre man kunne sikre sig mindst en 7. plads i Premier League. Det gjorde man ikke.

I Premier League sluttede man af på en 9. plads. 5 point fra europæisk fodbold. Målet for sæsonen var blot en placering i den øverste halvdel, og det blev det også til. Men når både West Brom og Fulham ender over en, så er det klart man er lidt skuffet. Hold som disse skal Bolton helst ligge over, i fremtiden. Men fakta er at målet for sæsonen blev opfyldt, og McGinlay fik sin kontrakt forlænget. Nu står han i spidsen for Bolton, i endnu en sæson. Boltons topscore for denne sæson blev Marvin Sordell, med 11 mål.

Titel: Sv: 9; The Trotters
Oprettet af: Dusty78DK 14 Feb 2012, 15:38
4 point fra europæisk fodbold. Lidt bittert.

En rigtig god blog  :)

Oprettet af: Chamberlain15 14 Feb 2012, 16:24
Citat af: Dusty78DK 14 Feb 2012, 15:38

Ja, det er sgu meget bittert. Ville have hjulpet en del på økonomien.

Og tak! Er glad for at høre det, specielt fra en som har en fantastisk bloghistorie :)

Oprettet af: mama99ai 17 Feb 2012, 08:29
Sommetider er det bedre at blive skuffet første sæson - så bliver man endnu mere opsat på 2. sæson - jeg forudser en top 5 placering i næste sæson  O0

Oprettet af: Chamberlain15 17 Feb 2012, 20:14
Citat af: mama99ai 17 Feb 2012, 08:29

Store krav jeg har at leve op til. Tror dog ikke selv på top 5, men nu må vi se ;)

Oprettet af: LucasLeiva 17 Feb 2012, 21:24