FmFreaks

FmFreaks.dk => Blogkonkurrencen, 2009 => Emne startet af: Roslev3 06 Apr 2009, 21:51

Titel: 5| Il Pendolino
Oprettet af: Roslev3 06 Apr 2009, 21:51

Il Pendolino
Det var mange år siden han sidst havde været i mediernes søgelys, i det omfang. Det gik nu op for ham han havde savnet det. De sidste par år havde ikke været gode for ham. Han havde for det meste siddet på bænken og set sine holdkammerater omfavne hinanden efter en vigtig scoring. De første par måneder var han løbet ud til sidelinjen og havde jublet med. Et par måneder senere var han kun kommet ud til sidelinjen ved de meget vigtige mål. Til sidst kom han aldrig derud. Han var begyndt at miste interessen for det han altid havde elsket allerhøjest, fodbold.

Nu, tre måneder senere var det for alvor blusset op igen. Han havde hele sommeren bevidst undgået at tænke fodbold, i den tro at det derfor efter sommeren ville hjælpe ham tilbage på sporet i forhold til hans største lidenskab. Det var lykkedes.

Da han blev præsenteret, havde Mike Ashley fået trykt en trøje med Il Pendolino på ryggen. Det vækkede Roma-minderne, men han var nødt til at fokusere, og fik svaret på et par spørgsmål. Journalisterne var overraskende positive, og troede virkelig på, at han kunne bringe den prestigefyldte klub tilbage til toppen. Dog var der én meget pessimistisk journalist til stede.

”Tror du selv du kan bringe dit hold tilbage til toppen.”
”Jeg føler mig som Superman”

”Hvor hurtigt?”
”Mit kælenavn, Il Pendolino, betyder lyntoget.”

Topbanner af m-k-p

Titel: Sv: Intro| Il Pendolino
Min

Oprettet af: Hafiz 06 Apr 2009, 22:14
Bliver spændende at følge, hr. Pendolino :)

Oprettet af: Roslev3 06 Apr 2009, 22:23
Citat af: Hafiz 06 Apr 2009, 22:14

Dejligt at få den første kommentar. Dette er min første blog, så håber i vil tage godt imod den.

Oprettet af: Shaft 06 Apr 2009, 22:29
Dejlig update, og slutningen gør jeg næsten kun kan vente til din næste update O0

Ser frem til mere!

Oprettet af: Roslev3 06 Apr 2009, 22:30
Citat af: Shaft 06 Apr 2009, 22:29

Tak for kommentaren Shaft. Den næste update, vil formentlig nok komme i morgen da jeg er ved at være træt, og nok snart vil krybe til køjs.

Oprettet af: Roslev3 06 Apr 2009, 22:32
Jeg gør opmærksom på, at jeg søger et topbanner til min blog.

Oprettet af: Roslev3 06 Apr 2009, 23:03

Cafú overtager The Magpies
Den tidligere vævre højreback for bl.a. Roma og AC Milan, Cafú, har i dag overtaget jobbet som manager i Newcastle United.
Tir 8. Juli 2008 | John Coleman | Daily Mirror

Det blev i dag, på Newcastle Uniteds pressemøde på St. James Park, offentliggjort den nye manager Marcos Evangelista de Moraes, bedre kendt som Cafú eller ”Il Pendolino”. Den dobbelte VM-vinder har ingen erfaring inden for managerbranchen, men har altid været utrolig stærk mentalt, og det har ledelsen i Newcastle synes er nok.
Daily Mirror har fanget Cafú til et par kommentarer.

”Hvor langt mener du, at du kan bringe denne trup?”
”Jeg mener at jeg vil kunne bringe denne trup rigtiglang, men det vil tage tid og det er ledelsen blevet gjort opmærksom på”

”Hvilken form for fodbold vil du bringe til St. James Park?”
”Jeg er jo brasilianer, så det vi kommer i hvert fald ikke til at norsk” Siger den lille brasilianer med et smil på læben.

Dermed vil tilskuerne fra Newcastle sandsynligvis opleve noget mere underholdene fodbold end normalt, hvis de bevæger sig ind på St. James Park i de næste par sæsoner.

Transferrygter

Anatoliy Tymoschuck
Den russiske løbestærke midtbanespiller rygtes til Newcastle da Cafú ikke mener, at den nuværende midtbane med Guthrie og Nolan er stærk nok. Tymoschuck vil tilføre Newcastle-holdet en masse rutine og store lederegenskaber, som meget vel kan være noget af det holdet mangler.

Simon Vukcevic
Den teknisk stærke ofensive midtbanespiller rygtes også til Newcastle. Han er sandsynligvis tiltænkt en rolle som fløj, da Cafú ikke har i sinde at spille med en offensiv midtbanespiller, som ellers er Vukcevics foretrukne position på banen.

Oprettet af: Shaft 06 Apr 2009, 23:07
Interessant valg til posten!

Glæder mig til at læse om hvad Newcastle kan gøre under din ledelse!

Der er et par enkelte fejl i teksten, som vil kunne gøre de mere "hårdkogte" læsere ikke vil læse med, men jeg er sku ligeglad ;)

Oprettet af: Roslev3 07 Apr 2009, 07:12
Citat af: Shaft 06 Apr 2009, 23:07

Glad for du læser med.
Jeg regner med at mange af fejlene er kommaer, og det vil jeg forsøge at få rettet O0

Oprettet af: Svendsen89 07 Apr 2009, 08:26
Spændende valg med Cafu til trænerposten. Dejlig læsning, forsæt endelig i samme stil. :)

Oprettet af: Roslev3 07 Apr 2009, 15:34
Citat af: Svendsen89 07 Apr 2009, 08:26

Mange tak  :)

Titel: Sv: 2| Il Pendolino
Oprettet af: Roslev3 07 Apr 2009, 21:45

Preseason
Kampen mod Mansfield var af bookmakerne forudset som en walkover for Newcastle, og det blev det. Efter 27 minutter og gigantiske muligheder fik Obafemi Martins endelig sendt bolden i kassen, på et flot hovedstød. Derefter scorede Xisco to mål. Et mål fire minutter før pausen, og et fire minutter efter. Til sidst i kampen, fik Alan Smith og Nicky Butt hver scoret et mål, i henholdsvis 68. og 81. minut. Kampen endte derfor 0-5, og Cafús første sæson som manager var sat godt i gang.
[float=right]Mansfield – Newcastle 0-5
Racing Club Strasbourg – Newcastle 0-2
Leciester – Newcastle 2-2
Bochum – Newcastle 1-1
Accrington – Newcastle 0-6[/float]
Newcastle har fået en fin start på sæsonen, men så heller ikke mere. De uafgjorte resultater mod Leciester og Bochum har ikke været gode, men holdet fik heldigvis lidt selvtillid inden sæsonstart med storsejren over Accrington.

Newcastle har i dette transfervindue, efterladt det meste af England med et kæmpe chok. David Beckham (http://s313.photobucket.com/albums/ll372/Roslev/?action=view&current=Beckham.jpg) er vendt tilbage. Tilbage til Premier League, som han i 2003, forlod til fordel for La Liga og Real Madrid. Newcastle har sikret sig den pasningsstærke landsholdsspiller på en kontrakt på fire år. Det menes, at Newcastle har sluppet omkring 40 mio. for Beckham. Udover købet af Beckham, har Newcastle også sikret sig den unge midtbanespiller Zuculini (http://s313.photobucket.com/albums/ll372/Roslev/?action=view&current=Zuculini.jpg), som dog først tiltræder klubben i januar, da han endnu ikke er fyldt 18.

Sidst, men ikke mindst er franskmanden, Jérémy Mathieu (http://s313.photobucket.com/albums/ll372/Roslev/?action=view&current=Mathieu.jpg) hentet til klubben for at erstatte venstrebacken José Enrique.

Titel: Sv: 1| Il Pendolino
Oprettet af: Hafiz 07 Apr 2009, 22:51
3 gode indkøb synes jeg. Cool at få Becks til England, jeg tror, han bliver god.

Hvad med billeder eller SS :) ?

Oprettet af: Roslev3 08 Apr 2009, 14:41
Citat af: Hafiz 07 Apr 2009, 22:51

Jeg prøver lige at få sat et par SS ind :)

Oprettet af: Roslev3 08 Apr 2009, 19:18

De første 5
Premier League startede rigtig dårligt for Newcastle. Allerede efter 6 minutter, havde Wigans angriber Zaki bragt Wigan i front. Heldigvis for de mange skuffede Newcastle-fans, udlignede Jonás allerede 5 minutter efter, på et flot skud fra kanten af feltet. Resten af kampen sad Newcastle på, men de kunne ikke få puttet bolden i kassen. Derfor endte kampen, med et lidt skuffende uafgjort resultat for Newcastle.
Anden kamp ville blive en rigtig kamp mod Chelsea. Holdet fra London startede godt, og gjorde det til 1-0 allerede 5 minutter. Kampen endte 3-1 efter en kamp, hvor Chelsea havde styr på det meste. Obafemi Martins scorede Newcastles enlige mål.

Efter kampen mod Chelsea, havde Newcastle endnu en svær kamp. Den nyrige klub Manchester City ville gæste St. James Park i næste runde af Premier League. Hele kampen blev spillet i et meget højt tempo. Begge hold havde mange chancer fra start, men modsat de to første kampe, fik Newcastle i denne kamp scoret først. Målet blev scoret af Martins, som har fået en god start på sæsonen med 2 mål i 3 kampe. Robinho fik udlignet efter 45 minutter, men efter 20 minutter senere sendte Michael Owen sejrsmålet i kassen. Owen har været skadet i de første 2 kampe, og det var derfor vigtig, at han fik scoret et mål.

I 4. runde af Premier League skulle Newcastle møde Arsenal. Kampen endte som forventet 2-0 til Arsenal. Newcastle fik en udvisning efter 10 minutter, og kampen blev derfor en svær affære.

Den næste kamp mod Middlesbrough blev en forholdsvis let kamp for Il Pendolino og co. Kampen endte 3-1. Jonás scorede to, og Martins scorede en enkelt.

Newcastle har også spillet Ligacup. Den første kamp endte med en 4-0 sejr over Carlisle. Målscorerne i kampen var Jonás, Geremi, Coloccini og Damien Duff. Newcastle skal i næste runde møde Tottenham.

Det må siges at være Martins, som har været profilen for Newcastle i de første 5 kampe, med 3 mål og 1 oplæg.

Oprettet af: Roslev3 08 Apr 2009, 23:04

Vi er på vej!
15 runder er nu spillet i verdens største fodboldliga. Manchester United og Chelsea er ved at have sat konkurrenterne til vægs, og mesterskabet skal sandsynligvis fordeles mellem de 2. Hvad Newcastle angår, er de ved at komme op i omdrejninger, men der er stadig enkelte huller, blandt andet i det defensive. Newcastle er det hold i Premier League, som har lukket tredje flest mål ind, næst efter Stoke og Hull. Til gengæld er de også det hold, som har scoret fjerde flest mål, og det er populært blandt fansene i Newcastle. På St. James Park, har der nemlig i gennemsnit været 49.941 tilskuere, hvilket rækker til en tredjeplads på den liste.
Newcastle har haft nogle bemærkelsesværdige resultater i denne sæson, blandt andet et 2-4 nederlag til West Bromwich, og en 4-0 sejr over kamphanerne fra Tottenham.

Den mest vanvittige kamp, var mod Manchester United, hvor de røde djævler, allerede efter 29 minutter var kommet foran 4-0. United havde alt spillet, og Newcastle var spillet totalt ind ud af banen. Men lige pludselig efter 43 minutter hamrer Michael Owen bolden i kassen, og så var kampen vendt. Obafemi Martins tørrede O’Shea totalt, og satte sikkert bolden i nettet til 4-2 efter 51 minutter, og Newcastle-fansene begyndte at håbe igen. Efter 76 minutter fik de endnu mere grund til at håbe. David Beckham lagde et perfekt hjørnespark ind i panden på Coloccini, som scorede til 4-3. Newcastle pressede på, og havde flere store chancer, men Van der Sar holdt dem fra fadet, og Kampen endte 4-3 til de forsvarende mestre.

Martins har indtil videre haft en fantastisk sæson, med vigtige mål og oplæg. I alt er det blevet til 8 mål og 4 oplæg i 15 ligakampe, og det rækker til en tredjeplads på topscorerlisten.

Titel: Sv: 5| Il Pendolino
Oprettet af: Roslev3 08 Apr 2009, 23:10
Jeg undskylder for de lidt dårlige SS's. Kan rigtig godt bruge en, som ville lave noget grafik for mig, da jeg ikke er den skarpeste til det.

Oprettet af: m-k-p 08 Apr 2009, 23:43
Citat af: Roslev3 08 Apr 2009, 23:10