| | |-+  Kategori: Blogs fra de ældre udgaver
| | | |-+  #9 FCN FM07 Blog
0 Brugere og 0 Gæster læser i øjeblikket dette emne.

Afstemning
Spørgsmål:  FCN har forstærket sig kraftigt i januar tranfervinduet. Hvilken placering ender de sæsonen på?

Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: #9 FCN FM07 Blog  (Læst 8436 gange)

FCN - Oktober og November

Vi lagde ud med at møde AaB, som vi tidligere på sæsonen havde spillet 1-1 med. Efter 6 min. gjorde Thomas Andreasen det til 1-0, da han sparkede et indlæg fra Jonas Borring i kassen. 25 min senere øgede Joseph Kamwendo, hvorefter Caca fik reduceret 10 min. senere, så der stod 2-1 ved pausen. Kampen blev afgjort et kvarter inde i anden halvleg, da Esben Hansen hamrede bolden i nettet, fra tæt hold, til slutresultatet 3-1.

Så kom fem kampe, vi helst vil glemme. 1-2 mod FCK, 0-0 mod Vejle, 0-2 mod Randers, 0-2 mod FCM og endeligt 0-0 mod AC Horsens. Især nederlaget til Randers var pinligt, da de inden vores møde havde fået sølle 1 point i 14 kampe og lå uhjælpeligt sidst.

Oktobers sidste kamp var mod Esbjerg. De dominere stort i første halvleg, men aligevel var det Morten Nordstrand, der med sit kun andet sæson mål, bragte os i front kort før pausen. Målet gav os den selvtillid vi havde manglet de sidste fem kampe, og vi sad nu pludselig fuldstændig på kampen. Derfor var det også meget ufortjent, at Esbjerg fik udlignet med tyve minutter igen. Bolden havnede lidt tilfældigt for fødderne af Jesper Jørgensen der hamrede til den langt ude fra. Ikke noget specielt farligt forsøg men Jesper Hansen var helt væk og fik på utrolig vis fumlet skuddet i nettet. Det var en kold spand vand i hovedet på os, og vi var nu på vej til den sjette kamp i træk uden sejr. Heldigvis afgjorde den indskiftede Lasse Qvist kampen, da han tre min. før tid udnyttede, at Lars Winde ikke helt kunne holde bolden og gjorde det til 2-1.

Det burde give masser af selvtillid, men desværre var vi igen helt væk da vi mødte Viborg i den næstsidste runde inden vinter pausen. Kun et minut tog det. Så havde Jose Mota bragt Viborg i front. Derfra sejlede det fuldstændigt, og vi kunne betragte os som yderst heldige med ikke at tabe med mere en 3-0 som kampen blev.

Nu resterede der kun to kampe inden vinter pausen. En pokalkamp mod Sønderjyske og en yderst svær udekamp på Brøndby Stadion. På trods af vores dårlige form gik vi ind til kampen mod SønderjyskE som store favoritter. Det var en rolle som vi levede op til, da vi vandt 2-0 på mål af Kamwendo og Santala.

Netop Santala og Kamwendo fik også en hovedrolle da vi mødte Brøndby i den sidste kamp i 2006. Først var det Joseph Kamwendo der kort efter pausen bragede os i front. Den føring holdt dog ikke længe, da islændingen Veigar Pall Gunnarson udlignede bare fem minutter efter. Så tog Kamwendo igen sagen i egnen hånd, da han let rundede Per Nielsen og bankede læderet op i hjørnet til en 2-1 føring. Nu var Brøndby igen tvunget frem, hvilket Jukka Santala udnyttede til at score to sene kontra mål.

De fem kampe uden sejr kostede dyrt, og vi dumpede fra en fjerdeplads til en syvende. Dog er top 6 kun 1 mål væk, mens at der kun er 5 point op til den Royal League givende 4. plads. Et udmærket udgangspunkt at starte foråret med. Desuden har vi stadig næsten 4 mio. tilbage i transferpenge, så det kan ikke udelukkes at der vil blive hentet forstærkninger i vinterpausen.

« Seneste Redigering: 18 Jan 2009, 16:01 af coppi » Logged

Arsenal comes streaming forward in what surely will be there last attack... A good ball by Dixon finding Smith.. Thomas charging through the midfield... Thomas itst up for graps now... Thomas right at the end!!

coppi
***

Sv: #6 FCN FM07 Blog
« Svar #16: 18 Jan 2009, 15:58 »

Du ligger lunt i svinget i suppen. Godt klaret. Måske kunne du også nu frem til pokalfinalen  Thumbs Up
Med de seneste resultater satser jeg virkelig meget på pokalen nu.

FC Nordsjælland - Vinterpausen

Efter en ikke helt tilfredsstillende efterårs sæson har vi åbnet tegnebogen, og hentet ikke færre end seks nye spillere til truppen. Allerede inden travervinduet åbnede var de to første handler på plads. Det drejer sig om midterforsvareren Ole Tobiassen der kommer fra Sandefjord, og Jakob Rasmussen der er hentet i FC Fredericia. Ole Tobiassen der tidligere har spillet for bla. Ajax og FCK kommer på en fri transfer, og skal primært bruges som backup. Den kun nittenårige Jakob Rasmussen skal også bruges som backup, men er i modsætning til Ole Tobiassen en fremtidens mand. Den tidligere OB ungdoms spiller der beskrives som et af Danmarks allerstørste midtbane talenter, har kostet os i omegnen af en halv million.

Anders Alding Silkeborg Lån

Ligesom Ole Tobiassen kommer også Robert Koren på fri transfer. Den målfarlige midtbane spiller midtbanespiller kommer fra norske Lillestrøm, hvor han i 54 kampe har scoret 10 mål. Han har fået en fireårige kontrakt. Vores højre back Allan Olesen har haft et skuffende efterår, hvilket resulterede i at vi midt i Januar købte Thomas Rytter i Brøndby. Thomas er en dygtig back både offensivt og defensivt, hvilket bla. tidligere i karrieren har sikret ham udenlands ophold i stor klubber som Sevilla og Wolfsburg.

Defensiven har været vores store problem, og det var derfor at vi på transfervinduets sidste dag præsenterede yderligere to forsvarsspillere nemlig Jon Jönsson fra Elfsborg og Jan Tore Ophaug fra OB. Især Jon Jönsson er en noget nær perfekt forsvarspiller da han både ekstremt hovedstøds stærk og har gode offensive kvaliteter. Han forventes at gå direkte ind i startopstillingen, mens at Jan Tore Ophaug er købt til bænken.

Ud at handle brugte vi også vinterpausen til at spille venskabs kampe. Det gav følgende resultater :

FCN - AB 2-0
FCN- Fredericia 5-3
FCN - Lyngby 4-0
FCN - Kolding 5-0
FCN - Farum 6-0

Ole Tobiasen Jakob Rasmussen Robert Koren Thomas Rytter Jan Tore Ophaug Jon Jönsson
« Seneste Redigering: 23 Jan 2009, 16:59 af coppi » Logged

coppi
***

Sv: #9 FCN FM07 Blog
« Svar #18: 19 Jan 2009, 21:13 »

FC Nordsjælland - Marts og April

Vi havde kun en enkelt kamp i marts måned. Et hjemmebane opgør bundproppen Randers FC. Første halvleg var ikke specielt velspillet, men lige inden pausen tog Joseph Kamwendo sagen i egen hånd, da han flot sendte et langskud i nettet. I anden halvleg fungerede spillet meget bedre, og midt i halvlegen fik vi tredoblet føringen da først Nordstrand, og kort efter Kamwendo udplacerede Randers målmanden Patrick Bantamoi. Lars Olsens tropper viste dog god moral og fik pyntet på resultatet med to meget sene scoringer.

Jesper Mikkelsen 67

Derefter fulgte to 0-0 kampe mod henholdsvis Vejle og OB. To ikke godkendte resultater da begge kampe var på hjemmebane. Heldigvis fik vi rejst os i den næste kamp mod AaB, hvor vi efter et dramatisk opgør vandt 3-2.

Så skulle vi møde Brøndby i pokalkvartfinalen. Brøndby havde haft en udmærket sæson og lå på tredjepladsen, så de var klare favoritter på trods af at vi havde hjemmebane. Kampen var meget lige, og vi skulle hen i anden halvleg før at der faldt scoringer. Kort efter pausen lagde Jon Jönsson en fremragende aflevering, til Morten Nordstrand der var helt fri. Alene foran mål svigtede han ikke, og han rundede køligt Arason i Brøndby målet og lagde bolden i nettet. Nu var Brøndby tvunget frem, og de fik hurtigt skabt en del store chancer. Heldigvis stod Jesper Hansen en brandkamp, og først 10 min. før tid måtte han lade sig placere. Det var Martin Retov der hamrede bolden i kassen efter et indkast. En rigtig ærgerlig udligning da Brøndby presset ellers var begyndt at stilne af. Tre minutter inde i overtiden faldt afgørelsen da Brøndbys islandske keeper Arni Gautur Arason gik ud af sit mål for at heade bolden væk. Det gjorde han ikke særligt godt, og Thomas Kristensen kunne sende bolden i det tomme mål og FCN i semifinalen.

Den næste kamp mod FCK resulterede i vores første nederlag i 2007. Vi havde langt de fleste chancer, men de suveræne ettere FCK var mere effektive, hvilket blev understreget lige inden pausen. Morten Nordstrand var helt alene med Jesper Christiansen men brændte, hvorefter at Ole Martin Årst bragte FCK i front på det efterfølgende kontra angreb. I anden halvleg satte FCK trumf på, da Brede Hangeland headede et hjørnespark i nettet.

Vi fik dog hurtigt revanche, da de næste to kampe gav 6 point. Først sikrede Jukka Santala en lidt heldig sejr over Vejle, hvorefter at AC Horsens blev slået 2-1 bla. på en frisparks perle af Morten Karlsen, der har været hårdt plaget af skader gennem hele sæsonen. Nu ventede den første af to pokal semifinale kampe mod Esbjerg. Allerede efter fire min. bragte Kristian Onstad EfB i front efter et hjørnespark. Det slog os dog ikke ud, og midt i første halvleg fik Morten Nordstrand udlignet. 1-1 på hjemmebane var ikke helt tilfredsstillende, så fra anden halvleg start begyndte vi en storstillet offensiv hvilket gav bonus til sidst. Hele tre gange lykkedes det os at score i kampens sidste kvarter, og returkampen ligner en ren formalitet.

Morten Nordstrand var rigtig kommet i mål form, og midt i anden halvleg bragte han os i front i månedens sidste kamp mod FCM. Desværre fik FCM udlignet bare fem min. efter, da Jesper Mikkelsen flot lagde et frispark i nettet. I det sidste kvarter havde især Jukka Santala et par store muligheder, men det forblev uafgjort. Et ærgerligt resultat da en sejr havde sendt os op på fjerdepladsen, der giver adgang til Royal League.

« Seneste Redigering: 20 Jan 2009, 10:28 af coppi » Logged