Forfatter Emne: Én gang AGF - Altid AGF!  (Læst 2240 gange)

Offline Offline

Én gang AGF - Altid AGF!
« : 27 Apr 2009, 21:10 »

Hej og hjerteligt velkommen til min blog

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at jeg lærte noget af min seneste blog. Jeg fik nogle kommentarer i replikboksen, og følte ikke altid at min blog blev så højt værdsat. Jeg var inde i en træls periode, og tog desværre den åndsvage beslutning, at stoppe bloggen. Det er lidt ligesom fodbold - Jo bedre man laver det (og jo længere tid man fortsætter), jo flere får øjnene op for det.
Sidst fik jeg nogle dejlige kommentarer med at folk syntes bloggen var god - nogle der endda mente den var den bedste de havde læst på dette forum, på daværende tidspunkt! Og tak for de ord - I er blandt andet grunden til at man fortsætter med at have lysten til at skrive bloggen!

Men der jeg vil hen, er egentlig at jeg gerne vil sige undskyld! Det der skete i seneste blog, var ikke godt - Og jeg håber i vil give mig endnu en chance (Altså dem der stadig husker min tidligere blog)

Til sidst har jeg kun at sige; Jeg glæder mig til at give jer noger - forhåbentlig god læsning - de kommende sæsoner!

Bloggens navn har sådan set også lidt med den tidligere blog at gøre. Én gang AGF - Altid AGF. Sådan har jeg det personligt. Intet kommer for mig op på siden af AGF, og derfor nyder jeg også endnu mere at skrive om det.
Samtidig har jeg tænkt det som en slags reminder på den gamle blog - Altså at jeg nu er faldet tilbage!
Som i jo så nok kan regne ud, har jeg valgt AGF. Jeg håber i vil nyde min blog, og endnu en gang; Velkommen!

AGF ansatte i dag Anders Nielsen

AGF havde på forhånd skabt en hed stemning op til dagens pressemøde. Klubbens officielle indkaldelse til pressemødet havde overskriften ”Talentfuld træner til AGF”. De fleste fans havde op til pressemødet været utrolig spændte og flere havde gættet på Håvard Flo og Stig Tøfting.

Pressemødet startede kl 15:00, og umildbart efter åbningstalen fra Brian Steen Nielsen, træder en relativt ukendt person frem bag gardinet. Faktisk ved ingen hvem han er, og der bliver hurtigt tavst i lokalet midt i skoven i Århus.

»Anders Kunnerup skal være vores nye træner, og har skrevet under på en toårig kontrakt! Anders passer godt ind blandt de andre i ledelsen, og har samme fodboldopfattelse som flere af os andre. Selvom han for de fleste er fuldstændig ukendt er vi sikre på at vi har gjort det rigtige, ved at ansætte Anders. « Lød det blandt andet fra Brian Steen Nielsen.

Uerfarne Kunnerup tiltræder på posten som cheftræner med øjeblikkelig virkning, og har altså kontrakt frem til sommeren 2010. Han skal sammen med spillertruppen, den øvrige ledelse og AGF’s mange fans, forsøge at vende skuden hos de hvide fra Fredensvang.

»Jeg er glad for at få chancen her i AGF. Det er virkelig en stor ære. Jeg vil gøre mit bedste for at få AGF tilbage i toppen af dansk fodbold. Op hvor de hører til. Sportsligt er målet top-8, men jeg håber vi kan blande os blandt de øverste 6 hold.« Sluttede den optimistiske Anders Kunnerup.

Udskiftninger og kontraktforlængelse r – Juli 2008
AGF har solgt Jerry Lucena

Det var ikke mange dage Anders Kunnerup skulle bruge, for at pege sit hold ud. Allerede nu – få dage inde i Juli – har Anders Kunnerup allerede skillet sig af med de første 4 spillere. Den der vakte størst røre i Århus var dog salget af publikumsfavoritten Jerry Lucena. Lucena, der kom til klubben under Ove Pedersen, skifter til Brøndby, for en sum der menes at ligge omkring otte millioner danske kroner. Lucena nåede at optræde i blåt og hvidt 33 kampe og scorede 2 mål.
Derudover er Ulrik Lindkvist solgt for 3 millioner til FC Midtjylland. Ulrik Lindkvist kom ligeledes til AGF under Ove Pedersen, men er nu blevet siet fra af Anders Kunnerup, og skifter altså tilbage til FCM, hvorfra han også kom til AGF.
Også Kim Madsen er rejst væk fra de hvide i Århus. Kim Madsen skifter til ligarivalerne fra OB, som er enige med AGF om ikke at oplyse transfersummen. Den forventes dog at være i millionklassen.
Til sidst har AGF skilt sig af med midtbanespilleren Lars Pleidrup, der har fået ophævet sin kontrakt fra dags dato. Interne problemer mellem spiller og træner, er nævnt som grund til ophævelsen af kontrakten.

På bænken havde AGF:
Anders Rasmussen, Frederik Krabbe, Sanel Kapidzic, Jesper Blicher, Niels Kristensen, Dennis Høegh og Peter Graulund.

|________________

Kasper Povlsen er eneste AGF spiller ude med skade. Han forventes ellers at være førstevalg på midtbanen.
Desuden gav Anders Kunnerup debut til et par spillere. Heriblandt unge Davit Devdariani, der egentlig også spillede i AGF før Anders Kunnerup kom til klubben, men som ikke blev brugt af Ove Pedersen. Davit skulle vise sig at vise stort potentiale i aftenens kamp i Århus.

Vi starter dog i først halvleg, hvor AGF sad på samtlige 45 minutter. Det blev også anerkendt med to scoringer af Liberianske Dioh Williams, der sikrede AGF en 2-0 føring ved pausen.
Fra anden halvlegs start, var det som om at FC Nordsjælland ville tilbage i kampen. FCN pressede godt på i det Århusianske felt, men formåede aldrig rigtigt at skabe de store chancer. I stedet var det Davit Devdariani der sparkede bolden i nettet, og kronede en flot indsats.

10 minutter før tid vippede Dioh Williams bolden over målmanden i FCN målet. Desværre for ham, ramte bolden overliggeren og røg tilbage på banen. Det kunne ellers have været et rigtig flot hattrick fra den dygtige angriber. Kampen endte dog uden flere scoringer og AGF kunne gå fra banen som fortjente vindere. Specielt Dioh Williams var i hopla og tog da også titlen som man of the match.

To nye spillere præsenteret i AGF – 25. Juli 2009
Celso Borges skifter til AGF

AGF har hentet to nye stortalenter til den Århusianske fold. 20-årige Celso Borges fra Costa Rica, skifter til AGF fra klubben i hjemlandet Saprissa. Celso Borges spiller på den offensive midtbane, men kan også udfylde pladsen på den centrale midtbane. Man regner med at AGF næsten har skudt 3 millioner af sted for Celso, og er en spiller man forventer sig meget af i fremtiden.

»Celso er måske en af de største talenter i Danmark nu. Han har virkelig et stort potentiale, og jeg tror ikke han bliver i AGF kontrakten ud – han bliver solgt videre.« Udtaler Brian Steen Nielsen ifølge bold.dk.

Celso selv er glad for at få chancen i en klub på AGF’s størrelse og glæder sig specielt over de mange fans. Den unge spiller fra Costa Rica har endnu ikke optrådt på landsholdet, men er med i truppen. Han har fået kontrakt i AGF indtil sommeren 2012 og skal optræde for AGF i nr. 7, som han overtager fra fritstillede Lars Pleidrup.

Den anden spiller AGF netop har skrevet kontrakt med er Christián Suárez, som kommer fra Chile. Suárez har optrådt hele 24 gange, for diverse ungdomslandshold. Det 21-årige stortalent har formegentlig ikke kostet AGF det store. Diverse medier spekulere på omkring 100.000 danske kroner.

Suárez er en alsidig spiller, der kan benyttes både i forsvaret og på midtbanen. Favoritpladsen er dog i det centrale forsvar. Suárez overtager Jerry Lucena’s nr. 21, de kommende 3 sæsoner.

Christián Suárez har sine styrker i blandt andet hovedspillet og de defensive kvaliteter.

»Jeg er meget glad for at vi har fået en spiller på det niveau. Faktisk lidt stolt. Det viser bare AGF’s potentiale og ry! Jeg glæder mig til at se ham i aktion!« Sagde Anders Kunnerup som afslutning på pressemødet.

| Tilskuere: 25907

I aftenens kamp mellem FC København og AGF, i Parken, havde de fleste nok regnet med en sejr til hjemmeholdet FCK. Men AGF ville det anderledes.

Første halvleg blev en opvisning i dårlig fodbold, kun med ganske få chancer. Alligevel havde man fornemmelsen af at FCK havde været de bedste, men uden at være prangende.

Fra anden halvlegs start blev det lidt bedre. FCK skabte flere chancer og nåede i løbet af anden halvleg op på hele 21 afsluninger, hvor de dog kun ramte målet 2 gange. Derfor sad man næsten også kun og ventede på Cécar Santins mål, som kom efter 69. minutters spil.

Så skulle man tro at FCK havde fået hul på bylden og kunne komme frem på banen, men nej. AGF fik mere og mere plads og endte faktisk med at have mere boldbesiddelse end FCK.
Efter 80 minutter løb nyindkøbte Celso Borges ind i feltet, og bliver nedlagt i skudøjeblikket. Tacklingen koster FCK et straffe, som Michael Lumb sparker i kassen til 1-1. Blot to minutter senere sender selvsamme Lumb et frispark ind over i feltet. Frisparket ligger perfekt til Nando Rafael, der resolut first-timer bolden i mål. Rigtig flot scoring af AGF.

AGF vandt dagens kamp med 1-2, og så glemmer man at AGF faktisk kun havde 4 skud på mål. Man of the match blev målscorer og manden med assist til Nando Rafael, Michael Lumb. Den Århusianske optimisme er nu helt i top, efter 2 sejre efter de 2 første kampe.
Logged

AGF
****

Sv: Én gang AGF - Altid AGF!
« Svar #2: 27 Apr 2009, 21:14 »

Forresten ved jeg ikke hvorfor billederne ikke får den størrelse jeg gerne vil have.. Det gør at udseendet bliver grimt lige nu (:

| Tilskuere: 3298

Fra første fløjt stod det klart at AGF skulle dominere denne kamp. AGF sad på alt spillet de første 45 minutter, hvor det også endte med en 2-0 føring. Først Nando Rafael der omsætter et straffespark til en 1-0 føring. Derefter Dioh Williams der dybt inde i første halvlegs tillægstid fortjent øger føringen til 2-0.

Anden halvleg startede som første sluttede. AGF i klar dominans, og med flere gode tilbud. Heriblandt Jens Gjesing på overliggeren, Anders Kure med på fantastiske hovedstød, Peter Graulund på stolpen og Dioh Williams der i flere omgang burde have sendt bolden i kassen.

Sådan skulle det ikke gå denne aften, og i stedet reducerede Henrik Bødker for SønderjyskE. Efter dette mål holdt AGF stand indtil 4 minutter inde i overtiden, hvor SønderjyskE får udlignet til 2-2 – målet sat ind af Morten Avnskjold.

Ufortjent fik SønderjyskE altså 2-2, men det er de nok ligeglade med nede i Sønderjylland.
Det var heller ikke kun resultatmæssigt at AGF var uheldige i dagens kamp. AGF’s stjerne angriber Nando Rafael pådrog sig en forstrækning i låret og må formegentlig sidde udenfor minimum 5 uger.

| Tilskuere: 12996

AGF måtte sande at de tabte til en bedre modstander på dagen. I dagens kamp stod der vejle på det meste, og AGF kom reelt ikke frem til noget man kan kalde for store chancer. Samtidig faldt Jakob Poulsen uheldigt ned på armen, og scanningen efter kampen viste et brud på højre arm. Derfor forventes det at Jakob Poulsen først kommer i spil i superligaen om minimum 2 måneder.
Baba Collins startede vejle-festen i Århus med en scoring allerede efter 10 minutters spil. Herefter blev første halvleg spillet uden flere mål, dog med et par chancer i begge ender.
Anden halvleg blev med klar Vejle dominans, og Kasper Lorentzen udbyggede da også føringen, før en stensikker Steffen Kielstrup lukkede og slukkede, til slutresultatet 0-3!
Kasper Lorentzen havde generelt en god dag for Vejle og blev også fortjent kåret som man of the match.

Kedelig 0-0 kamp - 17. august 2008
Man of the match; Sorin

| Esbjerg0 - 0 AGF
|
| Tilskuere: 7020

Så blev det igen vist, hvor kedelig fodbold egentlig kan være. Næsten ingen afslutninger gennem en hel kamp. AGF med mest boldbesiddelse, men alligevel foregik det meste på midten, i en tam affære. AGF formåede ikke at skabe chancer nok til bare en nogenlunde underholdningsværdi, mens Esbjerg kun havde en enkelt afslutning i kampen – Et harmløst langskud, mange meter væk fra Steffen Rasmussen i AGF-målet.
Samtidig med det triste resultat, pådrog Michael Lumb sig også en mindre skade der holder ham ude i ca. 2 uger. Det var et tilfældigt sammenstød med en Esbjerg spiller, der resulterede i et par bøjede ribben.
AGF fik også man of the match på deres side, hvilket nemlig tilfaldt højrebacken Arthur Sorin, det også spillede en fejlfri kamp.

| Tilskuere: 318

AGF slog Allerød med 2-0, og sendte dermed Allerød ud af pokalturneringen. Det var ellers et reservespækket hold, hvor hele 5 spillere var reserver, fra enten bænken eller ungdomsholdet. En af dem der fik chancen var reserve målmand Anders Rasmussen der på den måde fik debut, på samme måde som nogle af de andre også fik det. Samtidig var samtlige spillere på AGF’s bænk hentet fra andetholdet og ungdomstruppen.
Og denne unge trup skulle vise sig at være en god idé. Dennis Høegh der normalt sidder på bænken, fik sin blot anden kamp i denne sæson i dagens kamp – og pladsen i startopstillingen takkede han for, gennem et mål!
Efter en halvtimes spil fik AGF straffe, som Anders Kure fik lavet om til et mål, og dermed 2-0 til AGF.

Allerede i pausen foretog Anders Kunnerup sine tre udskiftninger, og fik de vigtige stamspillere skiftet ud. Ind kom et par af de helt unge i form af Nichlas Kristensen, Kristian Lassen og Alexander Jackson Møller – der alle fik debut.
Herefter kom Allerød lidt mere med i kampen, da der på dette tidspunkt var hele 8 spillere med, som normalt ikke spiller fast. Kampen endte 2-0 og målscorer Dennis Høegh blev man of the match.

AGF overvinder Brøndby - 31. august 2008
Dagens målscorer!

| AGF 1 - 0 Brøndby
| Dioh Williams (31.)
|
| Tilskuere: 17311

AGF tog i dag imod Brøndby på NRGi Park i Århus. AGF tog straks teten, og holdt den hele kampen. Og det kom da også til udtryk hvis man kigger på skudstatistikken, der lyder på 16-4 i AGF’s favør. Brøndby ramte ikke målet en eneste gang i hele kampen.
Efter 31 minutter havde AGF allerede vadet i chancer, men vi skulle heller ikke længere før Dioh Williams scorede dagens eneste mål. Jeremiah White sender en lang bold frem mod Graulund, som hurtigt tager bolden med, og dribler ind mod feltet. Graulund ser op, og lægger bolden direkte i fødderne på Dioh Williams, som ikke kan undgå at score. Fantastisk overblik af den aldrende Graulund.
Ved slutfløjtet jublede næsten alle 17311 tilskuere på Stadionet midt i skoven i Århus, da sejren giver AGF plads på 3. Pladsen, og overraskende sender Brøndby under stregen, men kun 2 point i deres 5 kampe.
Dioh Williams sejrede for Århusianerne, der generelt leverede en god indsats i dagens kamp mod Brøndby. Dioh blev også man of the match.

Sådan skal du skrive omkring dine billeder. Smiley

Ellers så skriver du ret godt, og jeg vil prøve at læse lidt med.
Logged

"I can resist everything except temptation."
- Igennem ild og vand for Brøndby IF.

AGF
****

« Svar #5: 27 Apr 2009, 23:54 »

Kode:

Det skriver jeg rundt om dem, men så bliver de rigtigt store.. Og så skriver jeg det der med størrelse, men så bliver de så små.. (: Men tak!

Og her kommer et screenshot af ligaen (Tryk for bedre kvalitet):
-Hvor jeg jo desværre er røget ned på 4. pladsen, havde ikke lige set nogle manglede en kamp Wink